Bejelentkezés a honlapra

A rendezvényre úgy tudsz jelentkezni, ha van érvényes regisztrációd ezen a honlapon. Ha a simson.hu oldalon van élő regisztrációd, úgy azt itt is használhatod, nem kell újra regisztrálnod.
A rendezvényre bejelentkezve tudsz jelentkezni, és ekkor látni fogod azt is, hogy kikkel találkozhatsz majd ott.

Regisztráció a honlapra

A helyszínrőlA Simsonális Bács-Kiskun megyében, Lakitelektől pár percre lévő Tóth tanyán kerül megrendezésre, az ország középső részén, Kecskeméttől fél órányira. A Kiskunság homokdűnéi, a Tisza közelsége és a néhol több tíz négyzetkilométeres sík terep összhangja csodálatos környezetet biztosít a rendezvény számára. Az ország minden részéről érkeznek szervezett csapatok, érdemes ezek valamelyikéhez csatlakoznod, ám természetesen egyedül sem nehéz idetalálnod. Nyugodtan szervezkedjetek a klub fórumán. Az idei Simonális otthonát adó Tóth tanya 1910-ben épült, majd 2000-ben felújították, a századeleji földmûves paraszti életet bemutató jellege miatt számunkra tökéletes helyszín. A mi rendezvényünk ennek kertjében kap helyet, sátorozási, tisztlkodási és étkezési lehetőséggel, de megoldható - korlátozott számban - vendégszobás elhelyezés is. 

 

Sátorhely biztosan lesz elég, nagy terület áll a rendelkezésünkre. 
 
Lehetőség van a közeli Népfőiskola uszodáját is igénybe venni, akár napi jegy ellenében, vagy a nálunk váltott uszodabérlettel is. A vegyesbolt a pár kilométerre fekvő Lakiteleken sokáig nyitva szokott lenni, a településen pizzafutár is szállítja a betyár pizzát.A rendezvény helyszínén, a füvön a motor tolni kell (kivéve érkezéskor, ha meg vagy pakolva holmikkal, ilyenkor 1-esben, nagyon lassan haladhatsz), mivel sajnos az elmúlt években több megrovást is kaptunk a fű kikaparása miatt.Természetesen ittas állapotban, vagy jogosítvány nélkül tilos a rendezvényen motort vezetni.

További információ: Báhidszki Márton, 06 20 330 3969