Bejelentkezés a honlapra

A rendezvényre úgy tudsz jelentkezni, ha van érvényes regisztrációd ezen a honlapon. Ha a simson.hu oldalon van élő regisztrációd, úgy azt itt is használhatod, nem kell újra regisztrálnod.
A rendezvényre bejelentkezve tudsz jelentkezni, és ekkor látni fogod azt is, hogy kikkel találkozhatsz majd ott.

Regisztráció a honlapra

Idén változatnunk az árakon, mivel nem lesz nagy szinpad, ezért nem tudunk olyan jellegű fellépőket leszervezni, mint azt megszoktátok, de szeretnénk, ha ez az árakon is látszódna.
Továbbá feloldjuk azt a problémát, hogy ha valaki reggel jön, vagy este, az ne ugyan azt az árat fizesse, ezért bevezetünk egy olyan rendszert, ahol csapun az számít, hogy mikor jössz, és meddig maradsz.

Egy óra, amit ott töltesz, 60Ft lesz, de klubtagoknak ez csupán 36Ft-ba fog kerülni.

Belépéskor ki kell fizesd azt az árat, amit akkor fizetnél, ha végig maradnál, de ha előbb ott hagyod a jó társaságot, akkor visszajár a különbözet. A betyárkodásoknak elejét véve, a minimálisan ott töltött, számlázott idő 5 óra.

Uszodabérlet továbbra is vásárolható a regisztrációkor, melynek ára klubtagoknak 800 Ft / nap (nem klubtagnak 1000 Ft / nap), azonban a megvásárlástól számítva egészen a rendezvény végéig meg kell térítei az árát - ennek oka, hogy másként nem tudjuk ellenőrizni a karszalagok jogszerű használatát. Aki csak egyes napokra szeretne uszodabelépőt fizetni, annak természetesen erre is van lehetősége, ebben az esetben az uszoda bejáratánál 1000 Ft ellenében.

A rendezvényre történő jelentkezésed tájékoztató jellegű, azonban nagy segítség a szervezők részére, mennyi ajándékkal, pólóval, jó hangulattal készüljenek!