Bejelentkezés a honlapra

A rendezvényre úgy tudsz jelentkezni, ha van érvényes regisztrációd ezen a honlapon. Ha a simson.hu oldalon van élő regisztrációd, úgy azt itt is használhatod, nem kell újra regisztrálnod.
A rendezvényre bejelentkezve tudsz jelentkezni, és ekkor látni fogod azt is, hogy kikkel találkozhatsz majd ott.

Regisztráció a honlapra

A rendezvény története, múltja

A Simson Klub Magyarország immáron 15. alkalommal rendezi meg, a napjainkra hagyománnyá vált SIMSONÁLIS-t.

A klub életében ez a legjelentősebb esemény, melyet több hónapos szervezés, egyeztetés előz meg, hogy mire eljön a nap, minden gördülékenyen, és problémamentesen működjön.

Ez alatt az idő alatt a Simsonosok sem pihennek, javítgatják, tuningolják, fényesítik motorjaikat, hogy problémamentesen jussanak el a helyszínre, és a szépségversenyen is legyen esélyük.

 

A rendezvény gyökerei 2003-ig nyúlnak vissza, amikor egy vezetőségi megbeszélésen Vadász Péter vetette fel az ötletet. Abban az évben még Simson Majális névvel jött létre az első országos Simsonos találkozó Kaposszerdahelyen. A most már szerénynek nevezhető 40 fős létszám akkor még nagy boldogságot okozott a szervezőknek, hisz nem is gondolták volna, hogy a Pesttől bő 200km-re lévő faluba ennyien eljönnek. Akkor már látszott, ezt folytatni kell.

A következő évben az immár Simsonális elnevezésű rendezvény helyszínéül maradt ugyan Kaposszerdahely, ugyanis a kis település polgármestere, Balogh József maximálisan támogatott minket, ám sokkal nagyobb területen dorbézolhattunk. Nem is fértünk volna el a régi helyen, hiszen többszörösére emelkedett a látogatók száma. Nem csoda, hiszen közben a klub Magyarország egyetlen jelentős Simsonos klubjává nőtte ki magát, mely mára közel 5000 regisztrált taggal büszkélkedhet.

A Simsonális hossza négy napos lett, mert annyi program adódott, hogy azt két napba belesűríteni képtelenség lett volna, nomeg a szerelésekre is kell időt hagyni bőven...

2005-ben még változatlan helyszínen vertek tábort a Simsonosok, azonban 2006-tól az új helyszín, melyet a Lakiteleki Népfőiskola biztosított nagyobb teret adott a szervezőknek, így nagyobb élményt, a résztvevőknek.

Ettől az évtől kezdve minden alkalommal valamilyen témát keresünk, ami köré építjük az eseményt.

Mivel a lelkes, fáradhatatlan szervező gárda igen kreatív, gyakori, hogy a rendezvényre teljes családok látogatnak el, hiszen minden korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt igazán barátságos belépődíjak mellett, melyet lényegében lassan 10 éve változatlanul hagytunk, hiszen a rendezvény nem profit orientált.

Az Idős, szeszélyes motorok nyergében éppúgy ott ültek a kispénzű fiatalok, mint a feleségtől elkéredzkedett középkorú apukák. Ebben a pár napban megszűnnek a generációs különbségek, nem számít ki, honnan érkezett, és mennyi idős, csak az számít, hogy mindenki jól érzi magát, mindenki Simsonnal érkezett, és azzal fog eljönni jövőre is….

Sajnos 2016-óta nem tud bennünket a Lakiteleki Népfőiskola fogadni bennünket, mert folyamatos átépítések zajlanak, így tavaly nem tudtuk megszervezni a rendezvényt, ám idén a Népfőiskola mellett Tóth tanyán verünk tanyát úgy, hogy élvezhetjük a Népfőiskola szolgáltatásait is.

A korábbi honlapok elérhetőek itt, és a Youtube-on is sok filmet találsz:

http://2011.simsonalis.hu/
http://2012.simsonalis.hu/
http://2013.simsonalis.hu/
http://2014.simsonalis.hu/
http://2015.simsonalis.hu/
http://2017.simsonalis.hu/
http://2018.simsonalis.hu/